Знеструмлення Криму викликало нову хвилю коментарів експертів щодо термінів повернення окупованого Росією півострова до складу України.

Як повідомляє Віталій Портников у своєму блозі, це відбудеться після падіння режиму правління президента Володимира Путіна.

Журналіст вважає, що рейтинг президента РФ безпосередньо пов'язаний з його діями щодо Криму.

Підтримка анексії Криму криється в "шовіністичному божевіллі більшості населення Росії".

Він розповідає, що місцеві мешканці окупованої території поступово будуть розчаровуватися в російських чиновників і їх методах управління території, яка енергетично залежить від материкової частини України.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Портников впевнений, що російського президента підтримують у "крадіжці Криму", але не люблять сам півострів, до якого по суті всім байдуже. .

Закономірність полягає в тому, що після закінчення президентства Путіна значно впаде підтримка ідеї "російського Криму".

Він підкреслює, що росіяни "пишаються крадіжкою" бо є "бідним суспільством маргіналів".

"Запевняю вас, що коли після повалення Путіна і економічного краху Росії нове керівництво сусідньої країни вирішить повернути Україну контроль над Кримом, росіяни будуть скреготати зубами", - закінчує він.

Читайте також: Енергонезалежним від України Крим зможе стати через два роки – експерт

Нагадаємо, що на кордоні з окупованим Кримом підірвали електроопори, внаслідок чого півострів залишився без світла.