Із шостої вечора 23 листопада до шостої ранку сьогодні, у зоні проведення антитерористичної операції напруженість не послаблюється та тривають обстріли, врозріз із Мінськими угодами.

Про це розповіли у прес-центрі штабу АТО.

"У Донецькій області, російсько-терористичні угрупування вели вогонь із зенітних установок, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у бік Красногорівки, Пісків, Троїцького, Авдіївки та Мар'їнки", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Три схованки з боєприпасами знайшли в районі АТО

Згідно інформації, на Артемівському напрямку сепаратисти стріляли зі стрілецької зброї по Майорську та Зайцевому. Біля Маріуполя, в районі Богданівки та Широкиного також було чути постріли. На Луганщині бойовики стріляли по Оріховому.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Терористи всього тридцять разів відкривали провокаційний вогонь по позиціях українських військових", - розповів спікер АТО Леонід Матюхін.

За його словами, сепаратисти намагаються спровокувати таким чином вогонь у відповідь.