На Одещині під час проведення спецоперації були затримані працівники рибінспекції, які систематично вимагали та одержували хабарі від підприємців. Про це повідомляє обласна прокуратура.

Було встановлено, що група осіб, до якої входили у тому числі і посадовці управління Західно-Чорноморського басейнового управління охорони водних біоресурсів та регулювання рибальства, тривалий час систематично одержували хабарі за дозволи на вилов риби.

За певну суму грошей рибінспектори "закривали очі" на використання заборонених засобів вилову та дозволяли ловити рибу у закритих місцях.

Читайте також: Рибінспектор зі Запоріжжя вимагав більше 10 тис. грн хабара (відео)

Керівника відділу спіймали "на гарячому" на черговому хабарі у 42 тис. грн, також було затримано іншого посадовця під час отримання 7 тис. грн від підприємця.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Наразі правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до цієї корумпованої схеми.