Так званий "глава" окупованого півострова Крим Сергій Аксьонов вибачився перед мешканцями за "некомпетентних підлеглих".

Про це пише "Крыминформ".

"Дякую кримчанам за підтримку і розуміння та приношу вибачення за дії своїх підлеглих. На жаль, від дурнів ніхто не застрахований", - сказав політик.

Читайте також: Кримського "міністра енергетики" звільнили прямо на засіданні

Таким чином він прокоментував відставку так званого "міністра" палива та енергетики Сергія Єгорова, якого звинувачує у дбанні лише про власні матеріальні інтереси.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

За його словами, за такі дії, при введенні надзвичайної ситуації, на Єгорова у воєнний час чекав би трибунал, і вирок вже виконали б, тому "відставка - це найменше, що можна зробити".

Нагадаємо, сьогодні Аксьонов під час засідання "Ради міністрів" розкритикував відомство за графіки віялових відключень. Він підкреслив, що розподіл електроенергії по містах і районах - несправедливий, та звільнив керівника "відомства".