Так званий "глава" окупованого півострова Крим Сергій Аксьонов звільнив міністра палива та енергетики республіки Сергія Єгорова, розкритикувавши його графіки подачі електрики.

Про це пише місцеве видання Кримінформ.

"Чиновника звільнили прямо під час засідання ради міністрів, щойно він зачитав доповідь про енергопостачання на півострові", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Почався ремонт одної із ліній електропередач на Херсонщині

Аксьонов піддав жорсткій критиці роботу його відомства щодо складання графіків віялових відключень. На його думку, розподіл електроенергії на півострові, по містах і районах - несправедливий.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"Через те, що міністерство палива та енергетики не виконує свої функціональні обов'язки, Сергій Вікторович, вам доведеться шукати інше місце роботи. Я шкодую, звичайно, про те, що ви підвели нас всіх у цій ситуації. Графік не сформований", - наголосив він.

Замість Єгорова "відомство" окупаційного уряду очолить радник "глави Криму" із енергетичних питань Світлана Бородуліна. Аксьонов вважає, що вона впорається із ситуацією.