Правоохоронці попередили дві диверсії у Луганській області. Одну з них планували вчинити в районі села Боброве Сєверодонецького району. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Біля дороги на опорі газопроводу виявили поліетиленовий пакет, обмотаний клейкою стрічкою. Від пакета в напрямку лісосмуги було прокладено електропровід.

Небезпечну знахідку знешкоджено, вилучено чотири 200-грамові тротилові шашки з приєднаним до них електродетонатором.

Фахівці дійшли висновку, що саморобна вибухівка була призначена для ураження особового складу, який перевозиться вантажівками.

Наразі правоохоронці проводять подальше розслідування.

Популярні новини зараз
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Ще одну диверсію планували у Станично-Луганському районі.

Читайте також: Диверсанти готують провокації в Херсонській області - СБУ

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука повідомив, що терористи встановили протипіхотну міну на мосту в селі Комишне Станично-Луганського району.

Осколкову міну знайшли на мосту місцеві жителі.

"Міну на мосту, по якому кожного дня ходять, переважно, селяни, встановили диверсанти. Використання цієї міни заборонено Женевською Конвенцією", – сказав Тука.

За його словами, це вкотре говорить про те, що терористи не зважають на норми міжнародного права.