Окупанти Криму планують взяти реванш за відключення електроенергії на півострові.

На засіданні Кабінету міністрів, який у прямій трансляції показував телеканал 112-Україна, заявив заступник голови Служби безпеки Михайло Глуговський.

Він підкреслив, що інформація, яка надійшла до нього, достовірна і перевірена. Його джерела повідомили, що противник готує диверсійно-розвідувальні групи для дестабілізації ситуація в прикордонних з Кримом областям України.

"Планують теракти на об'єктах енергетики та автомобільних транспортних магістралях у Херсонській та Миколаївській областях", - повідомив чиновник.

Він заявив, що такі диверсанти проходять підготовку на території самопроголошених "ДНР" і "ЛНР", а також традиційно - в Ростовській області, де є цілі полігони для тренування сепаратистів Донбасу.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Глуговський зазначив, що МВС та працівники прикордонних загонів проводять перевірку на кордоні з метою недопуску терористів на територію України.

Він зазначив, що на кордоні з Кримом пошкоджено чотири лінії електропередач внаслідок підриву електроопор. Шкоди для українського електропостачання немає.

Читайте також: Ремонтників допустять до двох ліній електропередач - Джемілєв

Нагадаємо, що МВС завело кримінальні справи за фактом вибуху електроопор.