Активісти блокади Криму готові пустити ремонтників до двох ЛЕП. Маються на увазі ті, які забезпечують електрикою деякі райони Херсонської області, та ті, що ведуть до Запорізької АЕС.

Про це пише Корреспондент.

"Зараз ми частково допустимо фахівців до розмінування та проведення ремонтних робіт. Там є одна лінія, яка, обігнувши Крим, веде в райони Херсонської області. Там теж вони, виявляється, без світла. Ось цю лінію ми дозволимо відновити", - сказав лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

Читайте також: Фото дня: вид знеструмленого анексованого Криму з космосу

За його словами, на материковій частині України люди не мають страждати, а ще одна лінія пов'язана із Запорізькою атомною електростанцією.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Лідер кримських татар додав, що переговори по відновленню поставок електроенергії до Криму можливі лише після звільнення українських політичних в'язнів на окупованому півострові та у Російській федерації.

Нагадаємо, 22 листопада окупований півострів Крим повністю залишився без світла через підрив лінії електропередач в Херсонській області.