У трьох пунктах пропуску сьогодні на кордоні з Польщею прикордонники зафіксували три випадки контрабанди. Зловмисники намагались незаконно перевезти тютюнові вироби.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

У пункті пропуску "Рава-Руська" прикордонники знайшли сигарети у легковому автомобілі Citroеn. У Грушеві контрабандою тютюнових виробів займався водій AUDІ.

Ще один випадок контрабанди цигарок трапився в Угринові. Там прикордонники затримали водія Ford.

Читайте також: Терористів Донбасу залишили без 670 кг незаконних енергетиків

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Співробітники прикордонної служби провели ретельний огляд всіх трьох транспортних засобів. У них виявили контрабандні сигарети у загальній кількості 840 пачок. Зловмисники заховали контрабандні тютюнові вироби в конструкціях автомобілів та у паливному баку.

Прикордонники склали на водіїв протоколи про правопорушення митних правил. Вони вилучили контрабандні сигарети, а також транспортні засоби, які зловмисник використовували для їх перевезення.