Працівники правоохоронних органів затримали з наркотиками мешканця Кагарлика, який нещодавно поселився в Києві.

Про це сказано у повідомленні прес-центру головного управління Національної поліції в Києві, пише Тиждень.

Згідно з повідомленням, чоловік кинувся втікати, коли побачив працівників поліції, та оперативники його швидко наздогнали.

Читайте також: Киянин зберігав гранати та наркотики в будинку на Хмельниччині (фото)

Оглянувши речі затриманого в присутності понятих, правоохоронці знайшли два поліетиленових пакети з речовиною рослинного походження зеленого кольору. Чоловік розповів, що має схованку на дорозі Київ-Кагарлик біля знаку "Київ".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Поліція знайшла там три мішки з речовиною рослинного походження зеленого кольору у подрібненому стані. За словами затриманого, речовина у мішках - це канабіс, який він зберігав для власних потреб. Спеціалісти оцінюють вартість вилученого наркотика в півтора мільйона гривень.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.