У селі Червона Зірка Луганської області правоохоронці виявили підпільний трубопровід, через який в Україну контрабандно постачалися російські нафтопродукти. Про це повідомляє СБУ.

Трубопровід був прокладений на майже метровій глибині під залізничним полотном, його довжина складала дві тисячі метрів.

Також правоохоронці виявили резервуар об'ємом 60 кубічних метрів, в який зливалося контрабандне пальне.

Як вдалося встановити, до організації нелегального нафтоперегону причетні російські прикордонники, які дислокуються саме у місці прокладання труби.

Читайте також: СБУ припинила ввезення контрабанди нафтопродуктів з Росії на Донбас

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття "Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні
Показати ще

Незаконний трубопровід демонтували. Наразі слідчі встановлюють осіб, причетних до контрабанди пального зі сторони України.

Нагадаємо, днями підпільний трубопровід, через який в Україну контрабандно постачалися паливно-мастильні матеріали, виявили також у селищі Мілове. Зловмисники проклали його на глибині від двох до п'яти метрів.