У Дергачівському районі Харківської області трапився дивний конфлікт. Чоловік розпочав вогонь по сторожам садового підприємства, повідомляє "Дозор".

Розпочалось все із того, що людина свідомо пішла на сварку із охоронцями підприємства "Барвінок УВС". Після словесної перепалки чоловік пішов додому і взяв рушницю. Без тіні сумніву він почав стріляти у сторожів.

Охоронці підприємства дивом залишились неушкодженими. Чоловік влучив у їхню будку, а по тілам, на щастя, промазав.

Днями раніше горе-мисливець все ж причинив шкоду одному із сторожів. Він зламав йому ногу лопатою.

Читайте також: На Харківщині засудили терориста, який хотів підірвати залізницю

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Невідомі причини протистояння між охоронцями та чоловіком, а також мотиви його жорстких дій. Але Дергачівський суд призначив йому два роки у в'язниці. Згодом правосуддя все ж зробило вирок більш м'яким та скоротило термін на один виправний рік.

Мотиви жорстоких вчинків деяких харків'ян просто шокують. Нещодавно наркозалежний чоловік забив до смерті свою бабусю через сильну ломку.