У селі Ключарки Мукачівського району 14-річна дитина втекла від матері до правоохоронців. Про це повідомляє управління Національної поліції у Закарпатській області.

У дівчини була травма руки, побите обличчя та численні синяки на тілі. Як зізналася дитина, це все було наслідком "виховання" матері.

У поліції зазначили, що це був вже не перший випадок побиття дівчини.

"Жінка сама виховує п'ятьох дітей, троє з яких від різних чоловіків. Найстаршій донці 14 років, найменшій - 4. Матір ніде не працює, живе на соціальні виплати та полюбляє випити", - розповів інспектор Мукачівської поліції Володимир Рипич.

За словами дівчинки, мати б'є тільки її. Молодших братів та сестер вона не чіпає. А старшій дістається за все: не помила підлогу, посуд, не прибрала в будинку, не доглянула сестру або погано почистила картоплю.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читайте також: У Чернігові знайшли зниклого хлопчика

Втікачка розповіла, що мати часто лупцює її кулаками, інколи навіть душить і кусає.

Дійшло до того, що залякана дитина боїться залишатися сама.

Врешті-решт вона не витримала знущань та попросила правоохоронців захистити її.

Сусіди дівчинки кажуть, що вона хороша, слухняна та виконує будь-які доручення.

Наразі дитину влаштували до дитячого притулку в смт. Батєве Берегівського району.

Зараз вирішується питання про позбавлення горе-матері батьківських прав та притягнення її до кримінальної відповідальності.