Мешканка Дніпропетровська викинула з вікна першого поверху свою дитину відразу після її народження.

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, 26-річна жінка на 7-му місяці вагітності всю ніч вживала алкогольні напої разом з подругами, а на ранок у неї почалися перейми. Самотужки вона народила дівчинку.

Відразу після пологів жінка викинула дитину з вікна першого поверху. Випадковий перехожий, який вранці гуляв з собакою, почув під балконом слабкі звуки і відразу ж викликав медиків і поліцію. Швидка допомога доставила дитину в лікарню з діагнозом "переохолодження".

Правоохоронці обійшли всі квартири, з вікон яких могли викинути дитини. Було встановлено, що на першому поверсі подобово здається квартира, в якій і було три жінки в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Правоохоронці з'ясували, що у жінки вже є одна дитина - шестирічна дівчинка. Вона проживає разом з колишнім співмешканцем і бабусею породіллі. Бабуся розповіла, що її внучка вісім місяців тому пішла з дому і більше не повернулася.

Читайте також: Мати-алкоголічка вбила власне немовля у Одесі

Зараз зловмисниця перебуває в лікарні, їй надали першу медичну допомогу.

"У своєму вчинку жінка не кається. Каже, що планувала віддати дитину на усиновлення, але після пологів їй здалося, що немовля мертве", - повідомили в поліції.

Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'яти років.