Мешканець Харкова сильно образився на свого сусіда через те, що він відмовився промовити зустрічне гасло на фразу "Слава Україні". Він побив його за таке "нахабство".

Про це повідомляє "Дозор".

Чоловік відпочивав на лавочці біля під'їзду, коли його сусід повертався додому. "Патріот" крикнув "Слава Україні", а його знайомий сказав, що він не герой, а герої зараз у зоні АТО.

Чоловіки довго сперечались про політику. Зрештою більш розумний пішов додому. Але ініціатор діалогу пішов за ним до під'їзда, де кілька разів вдарив його.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальну справу. Суд дав "патріоту" рік умовного терміну, а також змусив заплатити жертві компенсацію у розмірі майже 14 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте також: На Харківщині завівся мисливець на сторожів

Нещодавно стало відомо про те, що 15-річний харків'янин вбив сусідку, яка на 70 старша за нього. Він це зробив, переслідуючи матеріальні цілі.