Учора, 26 листопада, зафіксовано 14 випадків відкриття провокаційного вогню з боку терористів у напрямку позицій українських військових.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook. Згідно з повідомленням, бойовики зосередили вогонь в основному на Донецькому напрямку.

"З гранатометів, зенітних установок, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї найманці гатили по Пісках, Опитному та Красногорівці. Красногорівку також було обстріляно із 82-мм мінометів. Один раз на Маріупольському напрямку зі стрілецької зброї був обстріляний Чермалик", - сказано у повідомленні прес-центру.

Починаючи з 23:00 і до ранку у зоні проведення Антитерористичної операції було тихо.

Читайте також: Бійці АТО відбили атаку сепаратистів біля Кам'янки

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, вчора о третій годині дня бойовики намагалися спровокувати відкрите протистояння, наблизившись до бійців АТО на максимальну відстань. У районі Кам'янки група з шести диверсантів атакувала українських військових з 20 метрів.

Бійці АТО відкрили зустрічний вогонь і через півгодини бойовики втекли.