Протягом учорашнього вечора та сьогодні вночі українські військовослужбовці у зоні проведення АТО зафіксували десять обстрілів з боку бойовиків.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

Терористи. починаючи із 18 години вчорашнього дня до шостої ранку, десять разів вели неприцільний вогонь по позиціям бійців.

Під час обстрілів злочинці використовували зброю, яку мали б відвести від лінії розмежування відповідно до Мінських домовленостей. Зокрема, вони використовували озброєння БМП та стрілецьку зброю в районі населеного пункту Авдіївка. Цим самим бойовики мали намір спровокувати українських військових на вогонь у відповідь.

Читайте також: Політолог прогнозує загострення ситуації на сході України

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Під обстріл також потрапила територія неподалік Мар'їнки. Терористи там вели вогонь із 82-міліметрового міномету.

Терористи з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів терористи вели вогонь в районі населених пунктів Зайцеве та Луганське.

Інформації щодо поранених та жертв не надходило.