Поліція міста Києва затримала 20-річного чоловіка. Він повідомляв неправдиву інформацію про мінування станції метро Льва Толстого.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ .

Чоловік телефонував до правоохоронців з мобільного телефону і повідомляв про мінування підземки. Поліцейські виїжджали на виклик, але після ретельного огляду місця події вибухових пристроїв чи інших небезпечних предметів правоохоронці не знаходили.

Під час розмови із співробітниками поліції чоловік зізнався, що дійсно повідомляв по телефону про "мінування" метро. Але це, за його словами, був лише жарт, і він не мав ніяких поганих намірів.

Читайте також: Випив, замінував - у в'язницю

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За даним правопорушенням відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності".

Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Нагадаємо, раніше правоохоронці затримали ще одного "мінера" київської підземки. Він повідомляв неправдиву інформацію щодо мінування станції метро Лук'янівська.