Так званий голова Криму Сергій Аксьонов тимчасово відсторонив від виконання службових обов'язків заступника "міністра" палива та енергетики півострова Євгена Дьоміна. Про це пише УНН.

"Тимчасово, на період проведення перевірки, відсторонити Дьоміна Євгенія Опанасовича від займаної посади заступника міністра палива та енергетики Республіки Крим", - йдеться в указі Аксьонова.

"Влада" Криму не уточнює, про яку саме перевірку йдеться.

Читайте також: Від дурнів ніхто не застрахований: Аксьонов про звільненого "міністра"

Днями Аксьонов також звільнив "міністра" палива та енергетики республіки Сергія Єгорова.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Кримського "урядовця" позбавили посади прямо під час засідання ради міністрів, щойно він зачитав доповідь про енергопостачання на півострові.

Аксьонов жорстко розкритикував роботу міністерства щодо складання графіків віялових відключень у Криму.

Нагадаємо, 22 листопада постачання електроенергії до Криму з території України було повністю припинене через підрив опор ЛЕП у Херсонській області.