У Житомирській області працівники поліції силою розблокували міжнародну трасу "Київ-Чоп", яку вранці перекрили працівники кондитерської фабрики "Житомирські ласощі". Про це пише УНН.

Правоохоронці в касках і бронежилетах розштовхували людей, змушуючи їх звільнити проїжджу частину дороги.

Активісти у свою чергу заявили, що нікуди йти не збираються.

Поліцейські почали перемовини з протестувальниками, але вони не дали ніякого результату.

Читайте також: Віряни УПЦ перекрили трасу Київ-Чоп (фото)

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Тоді представники правоохоронних органів силою розштовхали людей і звільнили спочатку одну смугу дороги, що веде на Київ. Згодом вони також відновили рух у бік Житомира.

Нагадаємо, більше ста працівників Житомирської кондитерської фабрики вранці перекрили трасу "Київ-Чоп". Люди вимагали скасувати рішення про ліквідацію підприємства, яке було прийнято обласним управлінням юстиції.

Раніше народний депутат Антон Геращенко заявляв, що навколо підприємства ще з 2010 року тягнеться корпоративний конфлікт між акціонерами. З одного боку в ньому беруть участь іноземні інвестори - громадяни США, з іншого - громадяни України.