Один з небайдужих жителів Тернополя вчора, 29 листопада помітив на Театральному майдані міста дивний випадок.

Про це він розповів в одній із соціальних мереж - передає місцевий сайт "Тернопільська липа".

"Люди годували голубів соняшником на площі. Двоє хлопчин, років 10-ти по черзі кудись бігали швидко, і верталися. Потім я помітив, що один з них спіймав голуба і побіг у бік пам'ятника Пушкіну, у кущі".

Після цього, чоловік пішов за ним, і побачив, що діти носять голубів жіночці старшого віку. Вона складала пташок у великий пакет, там їх було вже близько 10-ти.

"Я почав питати в неї, що відбувається. Жінка пояснила, що збирає голубів дітям в клітку, вони їх годують і відпускають. Але, за весь час нашої розмови у пакеті нічого не рухалося. Думаю, вона там їм скручує голови. На мої зауваження про аморальність її вчинку, крадійка просто забрала пакети і почала втікати.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Читайте також: Японці знову вбиватимуть китів

До речі, вона не була схожа на безхатченка - звичайна панянка, нормально вдягнена", - розповів тернополянин.

Наостанок, закликав мешканців не бути байдужими до таких вчинків, підходити і не боятись робити зауваження.