Російські туристи втрачають інтерес до Криму у зв'язку з відсутністю електропостачання.

Як повідомила Асоціація туроператорів Росії, росіяни відмовляються від турів щодо святкування Нового року у анексованому Криму.

Туроператори повідомляють, що їм незрозуміла така паніка, адже міжнародні агентства та російські чиновники радять туристам не їхати в Туреччину та Єгипет. Вони сподівались, що хоча б тури в Крим, незаконне захоплення якого стало для росіян великим досягненням, збережуться.

Туроператори повідомили, що їх плани на новорічний Крим не справдилися, більшість скасували попередні замовлення. Є такі повідомлення, що росіяни просять про термінову евакуацію з півострова, який залишився без тепла та струму.

Читайте також: Знеструмлений Крим в паніці: немає бензину (фото)

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Нагадаємо, що ремонтні служби в Херсонській області полагодили одну електроопору, проте активісти попередили, що не дозволяють відновити електропостачання в анексований півострів.