У Рівному зловмисники викрали з будинку жінки 50 тисяч доларів та багато золота. Про це повідомляє управління Національної поліції у Рівненській області.

Власниця будинку, 33-річна рівнянка, розповіла поліцейським, що невідомі проникли до її помешкання та викрали 30 одиниць золотих виробів і майже 50 тисяч доларів США.

Правоохоронці встановили, що впродовж дня нікого із мешканців будинку не було вдома. Господарі, коли повернулися близько дев'ятої вечора, побачили пошкоджене вікно та безлад у помешканні. Згодом виявили, що зі схованки у шафі зникли гроші та вироби із золота.

Читайте також: Хлопець на Львівщині вдарив ножем таксиста і вкрав його автівку

За фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження. Зловмисникам загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Наразі правоохоронці розшукують крадіїв.