Апеляційний суд Одеси призупинив постанову Малиновського районного суду про звільнення під заставу обвинувачених у подіях, які відбулися 2 травня 2014 року, написав лідер одеського "Правого сектора" Сергій Стерненко.

"Апеляційний суд ухвалив рішення про розгляд у найближчі дні скарги і цим призупинив дію постанови Малиновського суду про заставу. Копію вже везуть в СІЗО, щоб виключити вихід одного з терористів, за якого сьогодні внесли заставу", – написав він у Facebook.

Варто зазначити, що раніше активісти "Правого сектора" і Євромайдану проводили пікет під стінами Апеляційного суду Одеси.

Читайте також: Активісти Одеси "провели" у відставку трьох суддів

Нагадаємо, 27 листопада колегія Малиновського суду ухвалила рішення про те, щоб випустити під заставу усіх фігурантів справи "2 травня", які ще лишалися під вартою, у тому числі двох громадян Росії. Раніше перших трьох випустили під домашній арешт 27 серпня, а потім ще одного – 18 вересня.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

30 листопада активісти змусили трьох суддів Малиновського райсуду, які розглядають справу про трагедію 2 травня, написати заяви на звільнення.