Вчора увечері, 1 грудня, з території окупованого Росією Кримського півострову стріляли сигнальними ракетами в бік Херсонської області.

Про це стало відомо зі слів голови Генічеської районної державної адміністрації Олександра Воробйова, пише Тиждень.

Першу світлосигнальну ракету в бік Чонгара запустили близько 20:00. "Постріл стався біля залізниці, біля Чонгара. Українські військові відповіли кулеметною чергою, спрямованою вгору. Після цього російські війська знову зробили постріл із сигнальної зброї, і стрілянина припинилася", - розповів Воробйов.

За словами чиновника, наразі російські військовослужбовці розташовані на відстані декількох кілометрів від наших прикордонників. Ситуація стабілізувалася, після нічних пострілів жодної активності з боку російських диверсантів не було.

Читайте також: На КПП "Чонгар" відновили пропуск автомобілів

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, 20 вересня кримські татари та активісти розпочали акцію з "продовольчої блокади" Криму – перестали пропускати вантажний транспорт на півострів.

З 22 листопада Крим повністю відключено від української енергосистеми.