На Житомирщині жінка загубила сумку з чималою сумою грошей, та вже не сподівалася на її повернення. Однак, через декілька днів зателефонував незнайомець.

Про це повідомляє 24.tv.

Як з'ясувалося, Наталя продала квартиру і везла додому майже 40 тисяч доларів і документи на помешкання. Сумку з важливим багажем забула у маршрутці.

Згодом жінці зателефонував незнайомець і запитав, чи не губила вона чогось. Домовилися про зустріч - сумку повернули цілою та неушкодженою. Від будь-якої подяки чи винагороди чоловік відмовився.

Рятівником виявився 31-річний засуджений. Кілька років тому він пограбував два ювелірні крамниці. Більшу частину терміну відбув. Нині перебуває у виправному закладі на пом'якшеному режимі, а того дня їхав до лікаря.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Читайте також: Шахраї викрали у рівнянки $50 тис та золото

Керівництво установи, де Олександр відбуває покарання дуже здивоване таким вчинком. Там визнали, що зміни у свідомості та поведінці чоловіка — очевидні.