На Прикарпатті батьки дітей влаштували у школі скандал.

Як повідомляє Правда, в школі І-ІІІ ступенів Косівського району Івано-франківської області гречку приправили черв'яками.

Батьківський комітет у черговий раз поскаржився директору Семчуку Ю. на погану роботу шкільної їдальні. Цього разу хробаки у дитячій їжі викликали шок та розчарування.

Батькам увірвався терпець та вони виставили фотокартку в інтернет. Її одразу почали критикувати користувачі соціальних мереж.

"О боже, неподобство. Як же бути спокійним за дітей, коли в шкільній їдальні так все прогнило, що завелись хробаки", - пише користувач Вконтакте.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Звідки він узяв, що хробаки взялись через гниль, не відомо.

"А що, це ж м'ясо, його ітак всім не вистачає", - познущався над батьками інший користувач.

"Треба зробити такий обід депутатам. Що вони собі думали, що пройдуть у політику, і все? Людей ні за що не рахують", - знайшов "крайніх" третій коментатор.

Тим часом обурення батьків таким обідом не вщухає. Вони зібрали батьківський комітет, представників від класів і звернулись вкотре до директора школи та підприємця Семчука Р.

Громадська організація "НАШ КОСМАЧ" у вересні зверталась до Семчука з повідомленням про незадовільний стан їдальні.

Відомо, що він син директора школи, який вже багато років виграє тендер на роботу шкільної їдальні.

Читайте також: У київському супермаркеті продавали цукерки з черв'яками

Нагадаємо, що на тому тижні батьки трирічного хлопчика знайшли у цукерках хробаків. Він вже встиг поїсти солодощів, поки батьки розгледіти їх. Супермаркет зараз ніяк не покарати, адже немає відповідної норми.