На Дніпропетровщині керівник комунального підприємства підробив документи про придбання за бюджетні кошти двох автобусів для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Про це повідомляє департамент захисту економіки Національної поліції України.

"Міськраді завдано збитків на суму майже 2 мільйони гривень", - сказано у повідомленні.

В результаті афери бюджетними коштами заволоділи посадові особи комунального підприємства та комерційної структури.

Читайте також: Керівники аеропорту "Бориспіль" вкрали два мільйони гривень

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Правоохоронці повідомили директору КП про підозру у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що СБУ зафіксувала корупційні дії одного з топ-менеджерів міжнародного аеропорту "Бориспіль", в результаті яких бюджет недоотримав більше 2 мільйонів гривень.

Чиновник безпідставно надавав суттєві знижки певним категоріям громадян, на яких не поширюються спеціальні тарифи при користуванні VIP-залом.