На вулиці 1-го Травня у селищі Люблинець на маленьку дівчинку накинувся собака, який залишився без нагляду свого господаря.

Про це пише ПроВолинь.

"Малолітня дитина отримала тілесні ушкодження", - йдеться у повідомленні.

Господарем агресивного пса виявився вихователь Люблинецької школи-інтернату. У поясненнях поліції він визнав, що порушив правила тримання собак, і що дійсно його чотирилапий "Умбро" поранив дитину.

Порушника оштрафовано на три неоподатковувані мінімуми доходів громадян, що становить 51 гривню. Собаку в нього конфісковано.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: На Лонг-Айленді у США пітбуль загриз маленьку дівчинку

Нагадаємо, в районному центрі Кобеляки Полтавської області собака породи стаффордширський бультер'єр напала на шестирічну дівчинку. Тварина вкусила її за шию в районі сонної артерії. Дитина потрапила у місцеву лікарню у відділення реанімації. Медики оцінюють її стан як важкий.