Львівські активісти реалізували відомий заклик "Візьми якщо треба, дай якщо можеш" в проекті "Добра скриня". Відтепер кожен, хто знаходиться в скрутному становищі, зможе взяти продукти з Доброї Скрині. І навпаки, скриня відкрита для тих, хто бажає залишити їжу нужденним.

Про це пише inlviv.in.ua.

"В країні росте кількість соціально незахищених людей, і особливо це відчувається перед святами. Багато людей, переважно пенсіонери, змушені вкладати кошти в комунальні послуги або медицину, і на святковому столі зовсім не залишається продуктів. Саме тому ми вирішили організувати цей проект. Наразі Добра Скриня розміщена за адресою вул. Городоцька, 357, в приміщенні магазину "ШипШина", однак ми хочемо, щоб такі Скрині з'явились по усьому Львові", - розповіла координатор проекту Марта Присяжнюк.

"Якщо ви бажаєте допомогти із встановленням Добрих Скринь в інших місцях, можете допомогти із наповненням, або знаєте, кому могли б знадобитись продукти зі Скрині - телефонуйте 050-373-15-96", - додала вона.

Читайте також: Масштабна благодійна барахолка "Кураж базар" відбулася в Києві (фото)

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Організатори наголошують, що робити добрі справи потрібно не лише на свята. Активісти заохочують людей допомагати тим, хто в скрутному матеріальному становищі.

"Приїдьте за адресою вул. Городоцька, 357, та візьміть для них продукти із Доброї Скрині", - закликають творці проекту.