Бійці АТО, які пройшли бойове хрещення в АТО, вирішили поділитися своїм досвідом.

Як повідомляє прес-служба Міноборони, герої провели навчання спільно з військовими окремої механізованої бригади в зоні проведення АТО, яку ще називають "Залізною".

Воїни АТО навчили бійців "Залізної бригади" вести прицільний вогонь по противнику. Також вони спільно відпрацювали тактику ведення бою в місті.

Герої розповіли, як поводитися в разі поранення товариша по службі, як не панікувати і вчасно вчинити необхідні дії для збереження його життя.

Офіцери, які в минулому році з боями звільняли ряд населених пунктів в Луганській і Донецькій областях передали свої навички у штурмі будівлі, евакуації місцевих жителів і скоєнні рейду в тил противника.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі
Показати ще

"Крок за кроком, з аналізом найважливіших елементів, бійці відпрацьовували різні завдання", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Десантники форсували переправу і пішли в наступ (фото)

Нагадаємо, що сьогодні місія ОБСЄ провела розважальні заходи для дітей у школі Донецька. Міжнародні експерти хотіли відволікти дітей від війни і подарувати їм свято.