Правоохоронці у квартирі 40-річного чоловіка знайшли у квартирі марихуану та два кастети.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

У Кременчуці в квартирі по вулиці 50 років Жовтня співробітники поліції та місцевої прокуратури затримали чоловіка. У 40-річного раніше судимого чоловіка під час обшуку знайшли та вилучили подрібнену та розфасовану марихуану, а також кущі висушених рослин конопель. Їх загальна вага склала близько чотирьох кілограм. Зловмисник як вживав, так і зберігав наркотики.

Також правоохоронці у помешканні знайшли два кастети.

Читайте також: Пенсіонерці на Донбасі прислали посилку з продуктами і наркотиками (фото)

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За даним правопорушення відкрито кримінальне провадження за статтями Кримінального кодексу "незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів" та "носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу".

Нагадаємо, у Полтавській області зловмисник на власному подвір'ї зберігав чотири мішки коноплі. 31-річний чоловік зізнався поліцейським, що наркотичні рослини належать йому.