У Балаклійському районі Харківщини чоловік 4 грудня вийшов на чергову робочу зміну. Але цей день виявився для нього останнім - його на роботі переїхали двома вантажівками.

Про це повідомляє видання "Дозор".

Невідомо, що саме сталося на підприємстві, але це був нещасний випадок. Дві вантажівки "КрАЗ" та "Урал" переїхали ненавмисно працівника фірми. Він помер на місці від отриманих травм. чоловіку було 58 років.

Незрозуміло одне, як можна ненавмисно переїхати людину на вантажівці та ще й двічі. У цьому намагаються розібратися правоохоронці.

Трагедія трапилася близько десятої години вечора.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Читайте також: Після смерті 8-річного хлопчика в Україні заборонили "Лідокаїн" і "Цефтріаксон"

На диво схожа трагедія відбулася у самому Харкові днями раніше. Чоловік переходив дорогу у недозволеному місці і його збили одразу дві машини. Спочатку "Газель", а потім "ТАТА". Людина загинула одразу.