Ніч у патрульних Львова виявилась активною.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції, вночі піймали трьох п'яних зловмисників.

Один випадок трапився на вулиці Зеленій, автомобіль Kia Cerato проїхав на заборонений знак.

Копи одразу зупинили порушника порядку, ним виявився священик. Поліцейскі побачили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Спочатку священник погрожував, проте просив відпустити його. Перевірка показала, що у чоловіка 0.9 проміле.

Інший випадок стався в Галицькому районі – п'яний таксист розвозив людей. Він на Volkswagen Passat невпевнено їхав, хаотично зупинявся та не міг впоратись з керуванням. Його також зупинили та перевірили на стан алкогольного сп'яніння та виявили 1.69 проміле.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Таксист погодився підписати протокол та не сперечався. Він навіть подякував копам за те, що не дали їхати п'яним у машині посеред ночі.

Третій порушник у стані алкогольного сп'яніння трапився патрульним у Франківському районі. Група молодих людей сідала в Opel Vectra, водій якого був напідпитку. Він не сперечався та погодився на протокол.

Читайте також: Київські п'янички розбили машину копів пляшками

Нагадаємо, що 3 грудня копи врятували чоловіка від самогубства.