Близько шостої години вечора оперативна група Управління поліції охорони в Тернопільській області отримала повідомлення про крадіжку. Сигналила тривожна кнопка в одному з магазинів міста, який перебуває під державною охороною.

Про це повідомляє прес-служба Поліції охорони.

Правоохоронці, після прибуття на місце події, встановили, що тривожною кнопкою скористався продавець магазину. Він помітив, що один із покупців намагався поцупити товар з прилавків. У свою чергу, молодик очікував хотів скористатися зайнятістю продавця і залишитись непоміченим. Але служба охорони зруйнувала всі плани зловмисника безоплатно поласувати солодким.

Правоохоронці затримали 21-річного хлопця і доправили його до поліцейського відділку. Під поверхневого огляду співробітники служби охорони знайшли 23 плитки шоколаду та пачку заварної кави.

Читайте також: Злодій заліз у квартиру і дегустував елітне вино

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

За даним правопорушенням відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "крадіжка".

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, вчора зловмисник намагався винести з магазину дві пачки меленої кави. 30-річного чоловіка затримала служба охорони під час виходу із магазину.