Народний депутат "Самопоміч" Семен Семенченко не тільки збрехав про побиття помічника ще одного нардепа Віталія Чернявського. Того вечора він сам вдарив начальника поліції Кривого Рогу Анатолія Лютого.

Відповідне відео розміщено на Youtube.

Автор ролика повідомляє, що побиття помічника нардепа Соболєва насправді було імітацією.

"На початку був дзвінок про замінування Криворізького Міськради. Будівлю покинули всі, крім Чернявського. Нардеп почав провокувати поліцію, а потім зімітував, що його побили", - йдеться у відео.

Також під час зйомки можна помітити, як Семенченко б'є начальника поліції Кривого Рогу полковника Анатолія Лютого. У нападі беруть участь кілька людей у ​​камуфляжній формі, яких Семенченко привіз до Кривого Рогу для захоплення міськради.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Читайте також: "Кишенькова гвардія" Вілкула втекла в кущі: штурму не було - Семенченко

"Це відео демонструє також як помічник ще одного нардепа той Самодопомоги Єгора Соболєва Віталій Чернявський, не звернувши увагу, що його знімає камера, імітує, що його побив поліцейський", - зазначає автор ролика.