Той факт, що працівники Верховної Ради вчора зняли прапор України, а потім замінили його на державний прапор США обурив користувачів соцмереж. Зробили це на честь приїзду Джозефа Байдена, віце-президента США, який виступив у ВР з промовою.

Так, журналістка Тетяна Мокріді, пише, що розуміє, що це було зроблено згідно дипломатичному протоколу. Але в той же час дивується, навіщо потрібно було знімати прапор України, чому ніхто не додумався поставити другий флагшток для прапора іншої країни. "Застав дурня Богу молитися, він собі лоба розіб'є", - обурюється вона.

У той же час Роман Безсмертний, український дипломат і парламентер по Донбасу звертає увагу на низку порушень, які супроводжували зміні прапорів.

Читайте також: Байдена вразив український хліб в аеропорту "Бориспіль" (відео)

"Ой! І тут такий букет дурниць, до речі, це найбільш м'яке, що можна сказати. Неповага до парламенту, наруга над прапором представника країни візитера (прапор не може стосуватися держателя древка), порушений протокол (прапори в даному випадку можуть виставлятися тільки в парі , причому близько). Але найгірше, про що можна говорити, так це наруга над загиблими учасниками Майдану. Там повинен бути обов'язково український прапор ", - написав він у коментарі до посту Мокріді.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще