Місцеві жителі стурбовані станом води у водоймі поруч із Криворізькою міською лікарнею №2.

Про це написав у соціальній мережі інтернет-користувач Артем Карпінський.

"Сьогодні проходив по мосту між мікрорайоном Сонячний і проспектом 200 років Кривого Рогу і побачив ЦЕ! Колір ЦІЄЇ водойми вразив всіх перехожих. Всі діставали телефони і фотографували цю отруйно-зеленого кольору водойму. Запах біля неї не найприємніший. Всім відомо, що вода має властивість цвісти, але, наскільки я розумію, не в грудні і не таким кольором. При цвітінні вода має болотно-зелений колір, і в ній муть плаває зверху, але тут не так ... "- написав він під фото.

Читайте також: У Тернополі з джерел зникла вода (фото)

"Типова криворізька вода. Вони майже всі смердючі, оскільки наші водойми взагалі чистотою не відрізняються .. А взагалі їх не прагнуть чистити, тому й не дивно, що водойма такого кольору ", - прокоментувала фотографії місцева мешканка Дарина.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще