Держава надає снайперам кулеметні кулі, які знищують снайперські гвинтівки вже після трьохсотого пострілу.

Українські бійці, які працюють снайперами в зоні АТО, змушені самостійно переробляти набої для власних гвинтівок, щоб відстрілюватись від ворога.

Про це повідомляє телеканал ZIK.

Попри заяви вищого керівництва держави про повне забезпечення бійців АТО необхідною зброєю, на практиці виявилось, що чиновники передають в зону бойових дій гвинтівки для снайперів 70-их років, які є фізично та морально застарілими і не придатними для проведення бою.

Читати також: Жінки в АТО хочуть воювати на рівні з чоловіками

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Відтак, елітний підрозділ стрільців створив спеціальну майстерню у зоні АТО, в якій снайпери власними силами відновлюють патрони до снайперських гвинтівок. Самі ж снайпери наголосили, що за власні кошти вони також змушені купувати сучасні снайперські приціли.

Нагадаємо, попри оголошене затишшя, в зоні "М" бойовики ведуть масовані обстріли. Як наслідок, селище Широкіно зазнало сильних руйнувань. Факт порушення російськими бойовиками перемир'я зафіксувала місія ОБСЄ.