Два нещасних випадки зі смертельним наслідком сталися на Львівщині протягом минулої доби.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Так, у смт. Брюховичі на вулиці Ряснянській близько 17-ї години 22-річний співробітник приватного підприємства випав із вікна 5-го поверху новобудови. Від отриманих травм житель селища Заверхи загинув на місці.

Того ж дня, о 20-й годині, у Жидачівському районі Львівщині місцевий житель потрапив під поїзд. 67-річний чоловік зазнав численних травм на залізничній станції "Ходорів" від пасажирського поїзду сполученням "Львів-Чернівці". У важкому стані його доправили до місцевої лікарні. Там, пізніше, і помер постраждалий.

Причини обох нещасних випадків наразі з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Читайте також: На Харківщині вантажівки двічі випадково переїхали чоловіка

Нагадаємо, днями у Черкасах білборд впав на перехожих. Внаслідок цього постраждали семеро людей, серед них діти і пенсіонери. Двоє знаходяться у важкому стані.

Зазначають, що падіння рекламного щита викликали сильні пориви вітру, і зношеність металу.