Екс-мер Києва Леонід Черновецький заявив, що решту свого життя проведе в Грузії. Про це він написав у своєму Фейсбуці.

За словами колишнього мера Києва, він повністю себе реалізував в Україні, як політик та бізнесмен, тому всі справи та управління бізнесом передає своєму синові – Стапану Черновецькому.

Також Черновецький повідомив, що любить Грузію всім серцем і хвилюється за грузинів, більшість з яких живуть за межею бідності.

Читати також: Черновецький заснував політичну партію в Грузії

Політик вчергове засвідчив, що створив власну політичну силу "За щасливу Грузію", яка прийматиме участь в майбутніх парламентських виборах.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

До слова, Леонід Черновецький обіймав посаду мера Києва продовж 2006-2012 років. Кияни пам'ятають його за прізвиськом "Льоня-космос". При Черновецькову підкуп виборців за допомогою гречки та інших продуктових наборів набув колосальних масштабів.

Нагадаємо, Леоніду Черновецькому належить відома інвестиційна компанія "Chernovetskyi Investment Group", капітал якої налічує 750 млн. доларів.

Свого часу екс-мер Києва увійшов до числа найбагатших українців, із статком, розміром 80 млн. доларів.