Напередодні новорічних свят на полицях донецьких магазинів з'являється прострочена продукція. У "віджатих" бойовиками супермаркетах почався розпродаж зіпсованого пива російського виробництва.

Як повідомляє журналіст Олександр Білінський, на некондицію ціни знизили вдвічі.

Читайте також: "Донбас-1" і "Донбас-2" - в "ДНР" продають "ексклюзивний" туалетний папір (фото)

"А ще полки АТБ, перейменованого в Імпульс, забиті російським шампанським", - уточнив кореспондент.

На думку Білінського, зараз економічна блокада окупованих міст Донбасу вигідна тільки російській стороні - полиці магазинів забиті їх продукцією. Навіть в прикордонному з Артемівськом місті Горлівка продають московське шампанське.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, мешканці окупованого Донецька в паніці від цін у місті. Вони скаржаться на сильне подорожчення та викладають фотографії цінників у соціальних мережах.

"Ціни на знімках вказані в рублях за невизначеним курсом гривні. За розпорядженням адміністрації курс має становити 2 рубля за 1 гривню при торгівлі. В обмінних пунктах курс рубля доходить до 2,6-2,8 за гривню", - йдеться у повідомленні.