З Ужгорода розпочалася всеукраїнська акція "Привітай своє місто з Новим роком". Головна особливість закарпатської акції - танці на Театральній площі в самому центрі міста. А щоб було весело і впізнаваємо - учасники одягли червоно-білі шапочки.

Подробиці повідомили на uzhgorod.in.

Кожен бажаючий перехожий, а таких виявилося близько сотні, міг приєднатися до флешмобу. Спочатку учасників навчили правильним рухам, ну а потім відбувся спільний танець під акомпанемент оркестру.Оркестр запросили з управління Національної поліції в Закарпатській області. Керував танцем музиканта в костюмі Діда Мороза.

Найбільше на акцію зібралося студентів і дітей. Брали участь навіть іноземці.

"Було дуже цікаво взяти участь у такому заході, створити атмосферу свята", - сказала студентка з Індії.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читайте також: ТОП-10 страв "із мавпочкою" до новорічного столу

Захід організувала мистецька агенція Post Modern. Після акції на всіх учасників флешмобу чекала тематична вечірка і новорічний подарунок.

Акція "Привітай своє місто з Новим роком" продовжиться і в інших містах України. У наступні двадцять днів усі охочі будуть влаштовувати святкові поздоровлення і рекламувати свій населений пункт в соцмережах.