Співробітники прикордонної служби виявили контрабанду у Одеській області. Сумку з бурштином перевозив рейсовий автобус.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

Інцидент трапився 9 грудня у пункті пропуску "Маяки". Прикордонники вирішили більш ретельно перевірити рейсовий автобус. Він їхав за маршрутом "Одеса-Кишинів". Причиною перевірки стала явна невідповідність багажу числу пасажирів, які були у салоні автобусу.

Прикордонники, під час огляду, знайшли у багажному відділенні сумку. Вона була повністю заповнена камінням необробленого бурштину. Загальна вага контрабанди склала 21 кілограм.

Водій автобусу розповів співробітникам прикордонної служби, що знайдену сумку йому передала в Одесі невідома особа. Його просили передати її до молдавського міста Кишинів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: У гаражному кооперативі Києва обробляли 200 кг контрабандного бурштину (відео)

Правоохоронці з'ясовують обставини незаконного переміщення товару та встановлюють всіх причетних до контрабанди.

Нагадаємо, правоохоронці у місті Сарни Рівненської області затримали автомобіль Chevrolet Aveo. Він перевозив близько 50 кілограмів необробленого бурштину. За кермом автомобіля був житель Київської області.