Донецькі вузи, які знаходяться на окупованих територіях, видають свої студентам дипломи російського зразка. Також, в університетах "ДНР" незабаром пройдуть захисту кандидатських і докторських дисертацій. Про це пишуть "Новини Донбасу".

Приміром, ті студенти, які продовжують навчатися в Донецькому національному університеті, отримують дипломи від дипломи Південного федерального університету. Як відомо, він знаходиться в Таганрозі і Ростові-на-Дону. За інформацією, яку повідомляють в "ДНР", близько двох тисяч місцевих студентів в 2015 році отримали російські дипломи.

За словами так званого "міністра освіти" Лариси Полякової, видача дипломів завершиться до весни 2016 року, так як потрібно дотриматися всіх вимог, після чого студенти й отримають свої дипломи.

Читайте також: В українському виші вивчають "історію "ДНР"" (фото)

Так само, вона повідомила, що перші "кандидати" і "доктора" наук "ДНР" захищатимуть свої роботи 16-19 грудня, про теми робіт можна тільки здогадуватися. Однак, атестація пройде по стандартам РФ, заради чого створили спеціальні "дисертаційні ради" і навіть "вищу атестаційну комісію".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, батьки студентів донецьких вузів, які підтримують терористів "ДНР", в червні обурювалися, що їм так і не видали дипломи з вузів РФ, не дивлячись на обіцянки.