Боєць UFC (Абсолютного бійцівського чемпіоната) з паспортом громадянина України, але сепаратистськими поглядами Микита Крилов тренується в Києві.

Про це пишуть "Букви"

Крилов ніколи не приховував, що є прихильником "ДНР" і неодноразово заявляв про свою симпатію до Росії в інтерв'ю спортивній пресі.

Приміром, у статті "Советского спорта" він відкрито підтримував самопроголошені "республіки" в окупованому Донецьку.

"Зараз на моїй батьківщині дуже неспокійно. Звичайно, намагаєшся триматися подалі від політики, але Донецьк - це мій дім і треба розуміти, що неможливо залишатися осторонь від того, що тут відбувається. Ми не претендуємо на чуже, а до нас прийшли зі зброєю та нас же називають сепаратистами, терористами", - заявив він.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Спортсмен часто їздить до Москви на тренування, а сам живе на окупованих територіях.

"На Донбасі я є затятим противником того, що відбувається. У мене були думки взяти зброю, але ті мої знайомі, які варяться в цьому щодня, відговорили мене від цієї ідеї. Вони переконали мене, що користі буде більше, якщо я буду протистояти тому, що відбувається у мене вдома, тими силами і методами, якими володію", - заявив Крилов.

Крім того, він зізнався, що хотів би стати громадянином "ДНР/ЛНР".

"Вважав і вважаю себе росіянином, а де ти живеш, на Україні, в Білорусії чи Росії не так вже й важливо. У мене український паспорт і мене це цілком влаштовує. А якщо наші республіки будуть визнані, з'являться паспорти" ДНР " і "ЛНР", то при такому розкладі я буду першим стояти в черзі за цим паспортом", - додав спортсмен.

Читайте також: Усик танцював на відкритому тренуванні (відео)

Відзначимо, що раніше ужгородський суд засудив українця до трьох років позбавлення волі за заклики до сепаратизму в інтернеті.

Варто нагадати, що Крилова підписали в UFC як непереможного бійця. Проте насправді він зазнав поразки. У статистику спортсмена в базі "Sherdog" з невідомих причин не були занесені поразки українському важкоатлету Володимиру Міщенко на турнірах серії "Оплот" в 2012 і 2013 роках.