Олександр Усик активно тренується перед поєдинком у суботу з суперником Педро Родрігесом з Куби.

У мережі з'явилося відео їх відкритого тренування, на якій український спортсмен виконав запальний танець.

Його суперник вів себе стримано, але не міг не посміхнутися, дивлячись на танець Усика. Тренер українця Джеймс Алі Башир допоміг йому виконувати рухи.

Український спортсмен продемонстрував не тільки свої бойові навички, але і пластичність. Він зазначив, що кубинець Родрігес поки найсильніший суперник, з яким він буде битися за черговий титул. Але він вже з ним зустрічався на любительському рингу і тоді здобув перемогу.

Кубинець Родрігес заявив, що відкрите тренування - це скоріше шоу, ніж демонстрація своїх реальних можливостей. Також він не вважає українського спортсмена сильнішим за себе чи інших його суперників.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Підтримати українського спортсмена приїде вся його сім'я. Він дуже чекає на дружину і доньку і сподівається на їх підтримку.

Читайте також: У поєдинку Усик - Родрігес букмекери визнали українця фаворитом

Нагадаємо, що Олександр Усик - інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO у важкій вазі. Він родом з Сімферополя, але після анексії Криму Росією виступає за Україну та прославляє її своїми перемогами.

Український прапор - невід'ємний атрибут його виступу.