У Кременчуці знайшли тіло 37-річної жінки, яка зникла 22 жовтня цього року. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Полтавській області.

Жінку з ознаками насильницької смерті поліцейські виявили в одній з квартир в нагірній частині міста Кременчук.

Правоохоронцям довелося виламувати двері, щоб потрапити в приміщення, де більше місяця пролежало тіло зниклої.

Читайте також: На Черкащині впіймали серійних вбивць пенсіонерів (відео)

У вбивстві підозрюється 22-річний знайомий загиблої, його вже затримала поліція.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як з'ясувалося, після вбивства чоловік сховав тіло в квартирі і кілька разів приходив до неї. Крім цього, він постійно моніторив місцеві засоби масової інформації, які писали про розшук безвісти зниклою.

Встановлено, що квартира належить родичам підозрюваного. У будинку правоохоронці знайшли також речі загиблої. Сам чоловік розповів, що мобільний телефон жінки він викинув на смітник.

За цим фактом порушено кримінальну виробництво за умисне вбивство. За скоєне затриманому загрожує позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років, правоохоронці з'ясовують подробиці і мотиви скоєння злочину.