Патрульна поліція Ужгорода зупинила чорний автомобіль марки "Mercedes-Benz" з державним номером "АТ 7000 АН". За кермом авто знаходився колишній мер міста Мукачево Сергій Ратушняк.

Про це пише Мukachevo.net.

Як з'ясувалося, патрульні зупинили Ратушняка за грубе порушення правил дорожнього руху. Екс-мер проїхав на червоний, заборонений сигнал світлофора.

Поліцейські спробували зафіксувати серйозне порушення, однак політик почав кричати нецензурною лайкою на їх адресу, і без дозволу зник у невідомому напрямку.

У прес-центрі патрульної поліції Закарпаття підтвердили - вчора на вулицях Ужгорода дійсно стався такий інцидент. Хоча, ім'я та прізвище винуватця не називали.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Читайте також: Проти Яценюка застосували прийом з боротьби

Раніше, під час другого туру виборів глави міста самовисуванець Сергій Ратушняк, який вже був мером у 2006-2010 роках, - отримав тільки 10 903 голоси (30,90%).

Нагадаємо, нещодавно депутат-прогульник Хмельницької міської ради Богдан Міхняк нецензурно облаяв під час акції активістів громадського руху "Чесно".