Мешканець Кривого Рогу потрапив у справжню халепу. Він програв парі своєму товаришу, але не мав грошей його віддати. Сміливець наважився на крадіжку заради власної честі.

Про це повідомляє УНН.

Чоловік зайшов до місцевого супермаркету та вкрав елітний коньяк вартістю 500 гривень. Саме цей алкогольний напій він заборгував другу. Працівники магазину побачили крадіжку на камерах відеоспостереження та повідомили правоохоронцям. Крадій непомітно виніс коньяк у кишені куртки.

Стражі порядку затримали чоловіка. Він зізнався, що ніколи б в житті не пішов на такий крок, але мав борг перед товаришем і був вимушений його віддати. На купівлю елітного напою мешканець Кривого Рогу просто не мав коштів.

Свою честь чоловік відстояв, але тепер йому доведеться відповідати перед правосуддям. Поліція порушила кримінальну справу, а людина має усі шанси провести наступні три роки у в'язниці через нещасний коньяк.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Чоловік показав статевий орган копам (відео)

Зазначимо, що програними парі нерідко займаються судді та адвокати. Можна легко відсудити у товариша будь-що, якщо він перед цим бився об заклад, а після програшу не хоче віддавати певну річ або гроші.